AAAContactRSS

bpost rouwzegel banner

Begrafenisondernemers zetten deuren open

Diverse begrafenisondernemers houden het weekend van 1 en 2 november opendeurdagen. Ze hebben daar allemaal een goede reden voor. We lijsten ze even op:
Uitvaartcentrum Bekaert-Louage heeft zijn funerarium uitgebreid met een nieuwe afscheidsruimte. Iedereen wordt van harte uitgenodigd op de open deurdagen op zaterdag 1 en zondag 2 november, doorlopend van 10 tot 16 uur. Het adres: Roeselaarsestraat 118 in Moorslede.

Op zondag 2 november zetten Dries Casteleyn en Tim De Grim de deuren van hun nieuwe funerarium open. Iedereen is van harte welkom om tussen 10 en 17 uur een kijkje te komen nemen. Het funerarium van Begrafenissen & crematies Casteleyn-De Grim is gevestigd aan de Torhoutsesteenweg 173 in Oostende.

Begrafenissen Logghe viert niet alleen zijn 25-jarig bestaan, maar ook de opening van hun derde rouwcentrum met afscheidsruimte voor woord- en gebedsdiensten. Daarom worden er op zaterdag 1 en zondag 2 november open deurdagen georganiseerd. Dit telkens van 10 tot 18 uur. Het adres: Amersveldestraat 10, 8610 Kortemark.

Begrafenisonderneming Feryn in Lichtervelde opent op 1 november een gloednieuwe aula. Deze nieuwe, moderne ruimte staat ter beschikking voor iedere geloofsovertuiging. Er is plaats voor 150 personen. Iedereen is van harte uitgenodigd om de nieuwe aula te komen bezichtigen op zaterdag 1 en zondag 2 november van 10 tot 18 uur. Het adres: Koolskampstraat 5a - 8810 Lichtervelde.

Terug naar nieuws

varu banner3