AAAContactRSS

bpost rouwzegel banner

Wereldprimeur 1: uitvaartradio

Vanaf maandag (29 september) kan iedereen luisteren naar een Nederlandse wereldprimeur: uitvaartradio. De nieuwe online radiozender ‘De Uitvaartomroep’ wordt nu zaterdag gelanceerd. De omroep verwacht met dagelijkse nieuwsbulletins, achtergrondreportages, informatieve rubrieken, felicitatie- en rouwdiensten minstens 12.000 luisteraars per dag te trekken.
Oprichter Hans Kuyper denkt het gat in de markt te hebben gevonden: ”Er werken dagelijks duizenden mensen in het uitvaartwezen en elke dag gaan er in Nederland gemiddeld 420 mensen dood. Al die nabestaanden en al die werknemers vormen onze primaire doelgroep", legt hij uit.
In tegenstelling tot wat de naam van de omroep doet vermoeden, worden de programma's volgens Kuyper op een moderne en ongedwongen sfeer gepresenteerd. Alle uitgezonden programma's - behalve de radiojournaals - zijn via de website terug te beluisteren. Het heeft Kuyper drie jaar gekost om de omroep op te zetten. Naast journalisten werken tal van experts als advocaten, notarissen, fiscalisten, natuursteenhouwers en uitvaartondernemers mee aan de programma's en rubrieken.
Luister mee op: www.uitvaartomroep.com

Terug naar nieuws

varu banner3