AAAContactRSS

corona direct

Kosten

Als de persoonlijke wensen eenmaal op punt staan, wordt ook duidelijk wat de uitvaart gaat kosten. Reken op minimaal enkele duizenden euro’s voor een heel bescheiden afscheid. Het is een mooi gebaar naar uw dierbaren als u hen ook deze zorg uit handen kan nemen. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Sparen op een aparte rekening of een levensverzekering kan voldoende kapitaal opleveren. Het enige risico hierbij is dat uw nabestaanden het geld voor de uitvaart zullen moeten voorschieten.

Om dit te voorkomen, kunt u ook overwegen om te kiezen voor een andere, meer directe formule: uitvaartvoorzorg via de begrafenisondernemer of een uitvaartverzekering via een verzekeringsmaatschappij. Er is maar weinig concurrentie op de markt van uitvaartverzekeringen. Zo'n 80 procent van alle klanten is in handen van Dela. Varu ondersteunt deze uitvaartverzekering echter niet. Dit omdat Dela niet alleen uitvaartverzekeringen verkoopt, maar ook een keten van begrafenisondernemers heeft die onder de naam Dela werken.Weet echter wel, dat u altijd een vrije keuze heeft voor uw begrafenisondernemer. U bent absoluut niet verplicht om met een Dela uitvaartverzorger te werken, u mag echt zelf kiezen.

Waar u ook voor kiest, praat altijd eerst met dé uitvaartspecialist: de begrafenisondernemer zelf. Bij hem of haar krijgt u gratis advies over alle aspecten van de uitvaart. Al uw wensen en de kosten hiervan worden tot in detail doorgenomen en berekend. Uw nabestaanden hebben immers niets aan vage omschrijvingen.

Wat nog vooraf regelen?

 

varu banner3