AAAContactRSS

corona direct

Open Bedrijvendag

Wie een kijkje wil nemen achter de schermen bij een begrafenisondernemer of crematorium kan tijdens Open Bedrijvendag terecht op verschillende adressen. Op zondag 7 oktober openen de volgende bedrijven in de uitvaartsector de deuren van 10 tot 17 uur.

* Rouwcentrum Vanderborght

Wij verlenen een complete uitvaartservice, met een gevoel voor discretie, persoonlijke inbreng en met menselijke waarden. Onze zaak bestaat 25 jaar, maar we werken met 35 jaar ervaring. Wat je zal ontdekken op Open Bedrijven dag: Hoe besteden wij de beste zorg voor uw dierbare? Een ritueelbegeleider nodig? Hoe maak je een rouwdienst op? Hoe gaan kinderen om met verlies? Wat biedt het kinderboekje? Voor elke bezoeker is er een attentie voorzien. Voor de kinderen wordt een zoektochtje door de zaak georganiseerd. Adres: Westelsebaan 39
 in 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode)

* Uitvaartcentrum Vandercruyssen
Wij verzorgen de uitvaart van uw dierbaren met zorg en respect. Wij zijn nog altijd een onafhankelijke uitvaartonderneming. Wat je zal ontdekken: We proberen u door beeld, tekst en een rondgang in het uitvaartcentrum te tonen wat er allemaal bij een uitvaart komt kijken.
Adres: Windhalmlaan 2 in 8540 Deerlijk (Sint-Lodewijk)

* Uitvaartzorg Vankersschaever & Serrus
Wij verzorgen uitvaarten, met aansluitend een begrafenis of crematie, in alle geloofsovertuigingen, zodat u waardig afscheid kan nemen van uw dierbare overledene. Wij begeleiden u stapsgewijs bij de vele keuzes tussen overlijden en uitvaart. Wij zijn een familiebedrijf zijn met 5 funeraria te Wevelgem, Gullegem, Moorsele, Menen en Ledegem, maar wij organiseren ook uitvaartdiensten organiseren in andere omliggende gemeenten. Wat je zal ontdekken: Alle stappen worden toegelicht vanaf het ogenblik van overlijden tot de dag van de uitvaart zoals overbrengen en opbaren van overledenen, drukwerk, kist, bloemen, rouwmaaltijd enz... Er volgt ook een bezoek aan onze aula en funerarium. Voor elke bezoeker is een kleine attentie voorzien.
Adres: Kozakstraat 15 in 8560 Wevelgem

* IVCA Crematorium Antwerpen

Wij verzorgen crematies, afscheidsplechtigheden en uitvaartmaaltijden. We bestaan al bijna 30 jaar. Wat je zal ontdekken: Hoe verloopt een crematie? Hoeveel kost een crematie? Wat kan er allemaal in het crematorium? Wat je zelf mag uitproberen:  Werp een blik in één van onze crematieovens. Extraatjes: Hapjes gemaakt door leerlingen van PIVA met muzikale omlijsting door leerlingen van De Kunsthumaniora. Ontvangst door een rouwclown
Adres: Jules Moretuslei 2 in 
2610 Antwerpen (Wilrijk)

* IVCA Crematorium Turnhout
Wij verzorgen crematies, afscheidsplechtigheden en uitvaartmaaltijden. Wat je zal ontdekken: Hoe verloopt een crematie? Hoeveel kost een crematie? Wat kan er allemaal in het crematorium? Wat je zelf mag uitproberen:  Werp een blik in één van onze crematieovens. Voor iedereen is een verrassing voorzien.
Adres: Steenweg op Merksplas 68 in 
2300 Turnhout

Voor een overzicht van alle bedrijven, kijk op:
http://openbedrijvendag.zita.be

Terug naar nieuws

varu banner3