AAAContactRSS

bpost rouwzegel banner

Cultuur in het crematorium

Pontes organiseert in maart een bijzonder cultureel evenement. Het is alweer 35 jaar geleden dat in Antwerpen de eerste steen werd gelegd voor de bouw van het eerste Vlaamse crematorium. 10 jaar later bouwde IVCA (nu Pontes) het crematorium van Turnhout. Dit jaar start de bouw van een nieuw crematorium in Lommel. Alle reden voor een feestje dus. Op 19 maart worden buurtbewoners en andere geïnteresseerden verwelkomd voor een avond vol cultuur.
Wat kan u verwachten?
Op 19 maart vanaf 19.30 uur wacht u een bijzondere tocht  van ontdekkingen en ontmoetingen in tal van zalen en ruimtes van het crematorium. Na een de slotvoorstelling in onze aula, volgt om 22 uur een receptie. Het wordt een gevarieerde en culturele mix van zang, poëzie, opera,  theater en exposities.
Wie kan u ontmoeten?
Dieter Troubleyn, Wanda Joosten, Ronald van Rillaer, Elke Buyle, Saartje Van Houtte, Herman Dufraing, Fedra Van De Keere, Stefanie en Louis van Rillaer, Tinne Velkeneers, La-Why, Dirk Vermiert, Kirsten Roosendaal, David Van Hecke. Pontes plaats ook de kunstwerken van de Antwerpse kunstenaar Karel Roelandts in de kijker.
De plaatsen voor deze culturele avond zijn echter beperkt tot 250 personen, dus snel inschrijven is de boodschap. Inschrijven via evenement@pontes.be

Terug naar nieuws

varu banner3