AAAContactRSS

corona direct

Laat het smaken op Schoonselhof

Heel wat bekende Antwerpenaren uit de culinaire wereld liggen begraven op Schoonselhof. François Xavier De Beuckelaer van Elixir d’ Anvers, chocolatier Hans Burie, Louis Roodthooft van de confiserie en Cuperus bekend om zijn koffie en thee vonden hier hun laatste rustplaats. Bedrijven die Antwerpen met een culinaire erfenis bedachten zoals chocolade Meurisse, de sigarendynastie Tinchant, chocolade Martougin en Spiers van de bananen rusten hier. Dit menu wordt u komend weekend tijdens een rondleiding voorgeschoteld door maitre d’hotel Jacques Buermans, gids en voorzitter van vzw Grafzerkje. Voor de noodzakelijke proevertjes zorgt chef-kok Leen Otte, Duivel doet al bij vzw Grafzerkje. Het “poëtisch toetje” op deze wandeling, wordt verzorgd door dames van de Academie voor Muziek en Woord.

Praktische info:
Wanneer:
Zonder gedichten: zaterdag 14 november, 10 uur of zondag 15 november, 10 uur.
Met gedichten: zaterdag 14 november, 14.30 uur of zondag 15 november, 14.30 uur.

Waar: Bijeenkomst aan de hoofdingang van de begraafplaats, kruispunt Sint-Bernardsesteenweg / Krijgsbaan te Hoboken. Eindpunt tram 24. Er is ruime parkeergelegenheid aan de overzijde van de hoofdingang van de begraafplaats.

Prijs:
Zonder gedichten: de soldenprijs van € 9,99 per persoon
Met gedichten: de soldenprijs van € 11,11 per persoon.

Inschrijven: verplicht via vzw Grafzerkje, p/a Jacques Buermans, Frieslandstraat 4, bus 6, 2660 Hoboken, 03/829 16 03, jacques.buermans@scarlet.be waar ook bijkomende informatie verstrekt wordt. Alle info vindt u ook hier:
http://www.schoonselhof.be/schoonselhofrand/Smaakweek2015.html

Terug naar nieuws

varu banner3