AAAContactRSS

corona direct

Nieuws

Open Bedrijvendag in uitvaartsector

Het aantal uitvaartbedrijven dat officieel deelneemt aan de Open Bedrijvendag is niet in stijgende lijn. Grijp dus uw kans op zondag 4 oktober en neem tussen 10 en 17 uur een kijkje achter de schermen bij de volgende ondernemers:

Begrafenissen De Deyn in Ninove
http://www.openbedrijvendag.be/begrafenissen-de-deyn

Uitvaartcentrum Forrier-Vangrunderbeek in Vilvoorde
http://www.openbedrijvendag.be/uitvaartcentrum-forrier-vangrunderbeek

Uitvaartcentrum Porrez

Meer...

Opendeurdagen bij Funerarium Parmentier

De familie Parmentier is zo trots op hun nieuwe ultra moderne uitvaartcentrum in Roeselare dat ze het komend weekend opendeurdagen organiseren. Een ruime aula, rouwkamers, winkelruimte, kistenmaker, drukkerij… alles voorzien van de laatste technologische snufjes. Een mooie kans op een kijkje achter de schermen. Allen daarheen op zaterdag 3 oktober van 13.30 tot 18.30 uur of op zondag 4 oktober van 9 tot 12 uur of 13.30 tot 18.30 uur. Het adres: Funerarium Parmentier, Gitsestraat 60, 8800

Meer...

Lebbeke kondigt ontruiming aan

De gemeente Lebbeke heeft een gedeeltelijke ontruiming van de begraafplaats aangekondigd. Het betreft de concessies die aflopen of al afgelopen zijn. De lijst met grafmonumenten waarvan de concessie beëindigd is, hangt aan de ingang van de begraafplaats en aan de grafmonumenten zelf. De nabestaanden hebben vanaf 15 oktober 1 jaar de tijd om de concessie te verlengen. De concessie kan vernieuwd worden voor een periode van 25 jaar tegen betaling. De aanvraag tot hernieuwing moet wel voor 15

Meer...

Begraafplaats Evergem-Centrum tijdelijk gesloten

Vanaf maandag 28 september is de begraafplaats Evergem-Centrum (Brielken) gesloten tot vrijdag 2 oktober. De oudste graven worden ontruimd om plaats te maken voor nieuwe. De nabestaanden hadden een jaar de tijd om het grafmonument en bijbehorende voorwerpen te verwijderen. De nabestaanden zijn geïnformeerd en aan de betrokken rijen en aan de ingang van de begraafplaats stonden er infobordjes. Wie het graf wou behouden, kon dat door een concessie aan te kopen.
Wie vragen heeft, kan contact

Meer...

Heraanleg begraafplaats Berlaar-Centrum gestart

Het kerkhof in het centrum van Berlaar krijgt een grondige opknapbeurt. De werken aan het toekomstige kerkhofpark zijn gisteren gestart. Achter de graftuin van de zusters wordt een tuin van herinnering ingericht. De grafzerken die niet langer in concessie zijn en niet werden aangekocht, worden verwijderd. Een nieuwe gedenkplaat zal de functie van deze zerken overnemen. Grafornamenten, een bloemenweide en arduinen stapstenen zullen deze tuin verder sieren.
Naast de tuin van herinnering komt

Meer...

varu banner3