AAAContactRSS

corona direct

Opmerkelijk

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuw: de uitvaarttruck

Na de rouwkoe, de rouwcaravan en de bakfiets hebben de Nederlanders nog een nieuwe manier bedacht voor de allerlaatste rit: de uitvaarttruck. U leest het goed: een Scania vrachtwagen is omgebouwd tot lijkwagen.

Meer...

Stervensbegeleidster schrijft boek

Stervensbegeleidster Marie-Claire van der Bruggen weet uit ervaring dat er nog veel angst en onwetendheid heerst rondom de dood en het sterven. Ze wil bij zoveel mogelijk mensen die angst wegnemen. Ze geeft lezingen over dit onderwerp en lanceert nu haar boek: ‘Het Sprookje van de Dood’.

 

Meer...

E-loket voor begrafenisondernemers

De gemeente Evergem heeft een digitaal loket geopend voor begrafenisondernemers. Ze kunnen via dit e-loket online overlijdens aangeven, concessies aanvragen en uittreksels van de overlijdensakte opvragen. Het is een primeur voor Vlaanderen.

Meer...

Crematorium op zoek naar nieuwe ober?

Het crematorium van Brussel moet wellicht op zoek naar een nieuwe garçon voor zijn cafetaria. Christophe Lequesne (37) won afgelopen weekend het tv-programma ‘My Name is Michael' op VTM.

Meer...

Begrafenisondernemer redt leven

Drie uur nadat een arts een man had doodverklaard, bleek hij nog springlevend te zijn. De begrafenisondernemer ontdekte dat toen de man al in een doodskist lag en hij op het punt stond om het deksel te sluiten.

Meer...

varu banner3